пятница, 8 февраля 2013 г.

філософське підгрунтя української духовності.

До половини XIX столття томзм перебував у глибокому занепад. Тексти Томи вивчалися домнканцями як давн твори, як не можуть бути актуальними для сучасност. Представники нших орденв нехтували вивченням текств Томи,  зверталися для з ясування схоластично точки зору до творв «тамного геня» Нового часу Францско Суареcа. Сучасна католицька флософя середини X¶X столття була представлена еклектичними системами, що пристосовували для потреб католицтва ряд флософських систем. Георг Гермес намагався «окатоличити» кантанство, Антон Гюнтер гегельянство, Антоно Розмн створював у дус романтизму ррацональну онтологю.

Передумови виникнення неотомзму

Виникнення неотомзму: деалстичний проект чи пошук пдAрунтя для соцального вчення Церкви? 130 рокв тому папа Лев XIII видав енциклку Aeterni patris, що закликала до вдродження флософ Томи

Автор: Оксана Шеремета

On 2009/11/13 · · In ,

Просьба к учасником приносить с собой кто что сможет: воду чай кофе соки печенье и прочие сладости, плюс одноразовые стаканчики)

Храм в честь прп. Сергия Радонежского (в храме)

Соломинский район, Ул Уманская 14, (не далеко от Караваевых Дач или Ст. М. КПИ

СУББОТА, 28 НОЯБРЯ 11.00 – начало заседания.

Встреча Православного Богословского Миссионерского Клуба в честь Свт. Ап. Павла! Тема: Почитание Божией Матери ДИСПУТ С ПРОТЕСТАНТАМИ!

On 2009/11/26 · · In

Зокрема, чи дотримуються автори матералв журналстсько етики та принципв гуманзму. Чи в матералах про трагед, нещасн випадки залишають мсце для над.

PКИ·В В ¶нститут релгйних наук св.Томи Аквнського 21 листопада вдновила роботу неформальна органзац студентв, викладачв та випускникв нституту «Школа лдерв та анматорв». · учасники за пвроку планують провести монторинг провдних укранських ЗМ¶, повдомила Р¶СУ Наталя Мацпура. Аналзуватимуть контент свтських ЗМ¶ на предмет позитивних та негативних матералв.

On 2009/11/26 · · In

From the monthly archives:ноября 2009

Ноябрь | 2009 | Богословский клуб во имя святого Максима Исповедника

Комментариев нет:

Отправить комментарий